Konyhaasztal

Random dühöngés

2018. május 16. 21:29 - konyhaasztal

Azon már fel sem kúrom magam, hogy mindenféle ostoba, useless terméket árulnak, ami a babák fejlődésének a legkevésbé sem tesz jót (pihenőszék, baszki), de hogy a fotó kedvéért otthagyják a gyereket a pelenkázón, ahonnan egyet fordul és leesik, és ezt sugallják az egybites anyukáknak, hogy ez oké. Jahj, mintha nem az lenne az első, amit megtanítanak az embernek, hogy addig is, míg félrefordulsz, a fél kezed legyen rajta, mert bármikor leeshet, bármilyen pici újszülött, mert a keresőreflex beindul nála, ha nem vagy ott. De mindegy, engem már nem is érdekel, hogy mindenki hülye, utána meg sír olyan dolgokon, amik megelőzhetőek lennének. Konkrétan egy babaágyneműs oldal Facebookján láttam egy olyan képet, hogy a nagy semmi közepén, a monokróm mesevilágban lebeg egy bébi a pelenkázón.

Külön szeretném kérni, hogy borostyánlánccal fotózzátok a gyereket, hadd higgye minden nem normális idióta, hogy az is teljesen rendben van. 

A biztonság kedvéért majd írok az oltások szükségtelenségéről is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhaasztal.blog.hu/api/trackback/id/tr8613965136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása